GTT  nu  mai comercializeaza autovehicule Chevrolet noi
Continutul acestei pagini  nu  mai este valabil

VEZI OFERTA AUTO RULATE VEZI OFERTA OPEL NOI

Plata în rate cu dobânda 0% ! Valabil pentru • piese și accesorii auto • întreținere și reparații service. Click pentru detalii
GTT Logo

Noutati Chevrolet

Chevrolet Volt si Opel Ampera votate "Maşina Anului 2012"

(06-03-2012)
  • Opel Ampera / Chevrolet Volt au fost câstigatori incontestabili cu 330 de puncte, versus VW Up (281) si Ford Focus (256).
Chevrolet Spark

Chevrolet Volt si Opel Ampera au câştigat ieri, 5 marite 2012, titlul “Maşina Anului 2012”. Acordând victoria celor două vehicule revoluţionare, panelul de juraţi, format din 59 de jurnalişti auto de vârf aparţinând 23 de naţiuni europene, au acordat un tribut viziunii inovatoare a General Motor.

Opel Ampera / Chevrolet Volt au fost câstigatori incontestabili cu 330 de puncte, versus VW Up (281) si Ford Focus (256).

“Este un moment de mândrie pentru noi toţi şi o onoare să primim acest premiu de la cel mai important juriu de jurnalişti auto al Europei,” a spus Susan Docherty, Preşedinte şi Managing Director, Chevrolet Europe. ” Maşina noastră demonstrează că a conduce electric poate fi distractiv şi de încredere chiar fără a compromite stilul de viaţă.”

Volt şi Ampera au câştugat numeroase premii internaţionale, precum “Maşina Verde a Anului 2011” şi “Maşina Nord Americană a Anului 2011”. Au fost acordate titluri pentru siguranţă, precum cele 5-steleEuro NCAP.

Chevrolet Spark

Ampera şi Volt sunt primele vehicule de pe piaţă ce pot ajunge oriunde oricând. O baterie de 16 kWh litiu ion alimentează un motor electric de 111kW/150 cp.

În funcţie de stilul de condus şi de condiţiile de drum, o distanţă între 40 şi 80 de kilometri poate fi atinsă în mode exclusiv pe baterie, exclusiv fără emisii. Roţile maşinii sunt permament acţionate electric.

În modul autonomie extinsă, activat atunci când bateria atinge stadiul minim de încărcare, motorul pe benzină activează un generator ce furnizează electricitate.
Extinderea de autonomie permite o rază de operare de 500 de kilometri.