GTT  nu  mai comercializeaza autovehicule Chevrolet noi
Continutul acestei pagini  nu  mai este valabil

VEZI OFERTA AUTO RULATE VEZI OFERTA OPEL NOI

Plata în rate cu dobânda 0% ! Valabil pentru • piese și accesorii auto • întreținere și reparații service. Click pentru detalii
GTT Logo

Noutati Chevrolet

Chevrolet Trax a fost lansat în România

(19-07-2013)
  • Primul model din segmentul SUV-urilor de dimensiuni reduse ale Chevrolet, pe numele său Trax, a fost lansat zilele trecute şi în România.
Chevrolet Spark

La aproape 80 de ani de la apariţia primului SUV din istorie, modelul Carryall Suburban, americanii de la Chevrolet au lansat un nou model. 

Cu Trax, compania Chevrolet este pregătită să se adreseze cumpărătorilor care au alimentat în ultimii ani creşterea semnificativă din segmentul B de SUV-uri (vânzările din segment au crescut de la 130.214 unităţi în 2008 la aproximativ 264.000 în 2012).

Trax le asigură cumpărătorilor o mare parte dintre avantajele unui SUV de dimensiuni normale, dar şi dinamica de conducere şi consumul redus de carburant caracteristice autovehiculelor mai mici.

Şi, mai presus de orice, Trax oferă un nivel maxim de versatilitate, de la habitaclul său flexibil şi modern şi tracţiunea integrală până la conectivitatea sporită a Chevrolet MyLink.

Click pentru oferta Chevrolet Trax de la GTT. Preţuri de listă de la 15.500 euro TVA inclus

Chevrolet Spark

Modelele din familia de SUV-uri Chevrolet sunt autovehicule practice şi fiabile, fiind adesea în linia întâi când vine vorba de inovaţii tehnice şi de siguranţă.
De-a lungul timpului, SUV-urile Chevrolet, au fost printre primele modele care au adus noutăţi în materie de siguranţă şi tehnologie: frâne hidraulice, geamuri securizate şi suspensie faţă independentă în 1937, în timp ce modelele ulterioare au dispus în premieră de coloane de direcţie cu absorbţia energiei de impact (1967) şi frâne cu funcţie de antiblocare (1988).

Chevrolet acordă o importanţă deosebită siguranţei, modelele noii game obţinând printre cele mai bune rezultate la testele Euro NCAP.
Noul SUV de mici dimensiuni Chevrolet Trax a primit punctajul maxim de cinci stele din partea organizaţiei independente Euro NCAP (European New Car Assessment Program). Trax este al şaptelea model Chevrolet care primeşte punctajul maxim din partea Euro NCAP, alăturându-se autovehiculelor Aveo, Volt, Cruze, Orlando, Malibu şi Captiva.

Cu o lungime de 4,2 m, o lăţime de 1,7 m şi o înălţime de 1,6 m, cel mai nou model al mărcii din segmentul B de autovehicule SUV este compact dar pare şi robust.

Elementele cheie care definesc aspectul exterior al modelului Trax sunt grila dublă a radiatorului, pasajele roţilor pronunţate, aripile spate atletice şi o linie dinamică a acoperişului care se întinde înspre spoilerul integrat.

Interiorul este caracterizat de linii fluide şi elemente moderne de design materialele sunt de o calitate destul de bună, la fel şi finisajele. Sunt disponibile până la opt configuraţii pentru scaune; rândul de scaune din spate este prevăzut cu o priză standard de 230 V.

Posibilităţile de depozitare sunt multiple. Spaţiul de încărcare poate fi extins până la 1.370 de litri, iar sub podeaua portbagajului este disponibil un spaţiul de depozitare suplimentar. Pe lângă scaunele din spate, ce pot fi rabatate în raport de 60/40, în cazul nivelurilor de echipare superioare, scaunul pasagerului din faţă al modelului Trax poate fi pliat complet, asigurând o flexibilitate suplimentară pentru obiecte cu o lungime de până la 2,3 m.

Printre numeroasele compartimente de depozitare se numără un sertar de depozitare sub scaun şi două torpedouri, dintre care unul conţine porturile pentru USB.

Prin intermediul sistemului Chevrolet MyLink, o dotare standard în cazul nivelurilor de echipare superioare ale modelului Trax, şoferii au la dispoziţie un sistem uşor de utilizat, care le permite să acceseze fişiere media, inclusiv aplicaţii specializate, de pe dispozitivul lor mobil compatibil.

Chevrolet MyLink permite accesul simplu la agende telefonice, liste de redare, galerii foto (prin intermediul unui stick USB sau iPhone), videoclipuri (prin intermediul unui stick USB sau al conexiunii auxiliare)şi la alte fişiere media stocate.

Sistemul poate stoca în acelaşi timp informaţiile de conectare pentru până la 5 smartphone-uri. De asemenea, dispozitivele de stocare precum playerele MP3, dispozitivele iPod şi iPad pot fi conectate via USB.

Gama de motoare include o unitate turbo pe benzină de 1,4 l, un motor pe benzină de 1,6 l şi un motor turbo diesel de 1,7 l. Tehnologia Start/Stop este disponibilă standard pentru toate versiunile echipate cu transmisie manuală. Atât motorul turbo diesel de 1,7 l, cât şi cel turbo pe benzină de 1,4 l vor fi disponibile şi cu o transmisie automată cu şase trepte de viteză.

În combinaţie cu o transmisie manuală cu şase trepte de viteză, motorul de 1,4 l dezvoltă o putere de 140 cp (103 kW) şi generează un cuplu maxim de 200 Nm, în timp ce motorul turbo diesel de 1,7 l asigură o putere de 130 cp (96 kW) şi un cuplu maxim de 300 Nm.

Sistemul de tracţiune integrală este disponibil pentru variantele echipate cu motoare turbo pe benzină de 1,4 l sau turbo diesel de 1,7 l.

Modelul Trax dispune de servodirecţie (EPS) cu compensare integrată a uzurii pentru un răspuns mai precis al sistemului de direcţie pe întreaga durată de viaţă a acestuia.