GTT  nu  mai comercializeaza autovehicule Chevrolet noi
Continutul acestei pagini  nu  mai este valabil

VEZI OFERTA AUTO RULATE VEZI OFERTA OPEL NOI

Plata în rate cu dobânda 0% ! Valabil pentru • piese și accesorii auto • întreținere și reparații service. Click pentru detalii
GTT Logo

Noutati Chevrolet

Noul monovolum de familie Orlando marca Chevrolet va fi noua vedetă la Paris

(25-08-2010)
  • Funcţionalitate cu atitudine: un aspect deosebit îmbinat cu versatilitatea unui autovehicul cu 7 locuri
  • Premieră mondială la Salonul Auto de la Paris, începerea vânzărilor în prima parte a anului 2011
  • Una dintre cele patru premiere mondiale Chevrolet care vor fi prezentate la Paris
Chevrolet Spark

Monovolumul compact – cu sapte locuri – Chevrolet Orlando, dezvoltat platforma tehnică utilizată si de Opel Astra, va fi prezentat la Salonul auto de la Paris din luna octombrie si pus în vânzare în prima parte a anului viitor.

Gama Chevrolet va primi, la începutul anului viitor, un nou membru – monovolumul compact Orlando, a anuntat, astăzi, filiala europeană a producătorului auto american.

Chevrolet Orlando va fi prezentat, în premieră mondială, la Salonul auto de la Paris din luna octombrie. Noul model de familie cu sapte locuri va debuta comercial în prima parte a anului viitor.

General Motors a dezvoltat Orlando pe platformă tehnică Delta, aceeasi care este utilizată si de berlina compactă Chevrolet Cruze, dar si de modelul compact Opel Astra.

Alternativă la Opel Zafira

Orlando îsi propune să răpească o parte din clientela altor modele cu sapte locuri din această clasă: Opel Zafira (un monovolum produs tot de GM), Ford Grand C-Max, Kia Carnival, Mazda5 sau Renault Grand Scenic.

Chevrolet nu a publicat nicio imagine din habitaclu, dar evidentiază totusi câteva dintre atuurile pe care clientii le vor descoperi odată intrati în masină: ”postul de conducere inspirat de modelul Corvette” şi ”stilul de amfiteatru” în care sunt dispuse scaunele (designerii au ridicat cele două banchete, pentru a le oferi ocupanţilor o vizibilitate mai bună atât spre înainte, cât şi în lateral).

Două motoare, trei niveluri de echipare

Gama de motorizări pregătită de Chevrolet va fi alcătuită dintr-un motor pe benzină de 1.8 litri, care dezvoltă 141 de cai-putere, si un turbodiesel de 2.0 litri, disponibil cu 131 sau 163 de cai-putere.

Noul Chevrolet Orlando va fi comercializat pe trei niveluri de echipare. În dotarea standard se vor regăsi, între altele, un set de sase airbaguri, sistemele electronice de asistentă ABS si ESP, aerul condiţionat şi oglinzile electrice.

Si alte noutăti

Alături de Orlando, la standul Chevrolet din cadrul Salonului auto de la Paris vor mai putea fi observate noua generatie a subcompactului Aveo si versiunea hatchback a modelului Cruze.