GTT  nu  mai comercializeaza autovehicule Chevrolet noi
Continutul acestei pagini  nu  mai este valabil

VEZI OFERTA AUTO RULATE VEZI OFERTA OPEL NOI

Plata în rate cu dobânda 0% ! Valabil pentru • piese și accesorii auto • întreținere și reparații service. Click pentru detalii
GTT Logo

Noutati Chevrolet

Chevrolet este dublu campion mondial în WTCC!

(22-11-2010)
  • MACAU, 22 noiembrie 2010 – Chevrolet a câştigat ieri, în Macau, titlul Campionatului Mondial de Turisme la categoria Producători, în timp ce Yvan Muller a fost declarat oficial Campion WTCC la categoria Piloţi. Acest dublu succes, primul înregistrat de Chevrolet şi GM într-un campionat mondial FIA, reprezintă o încheiere perfectă a campaniei excepţionale realizate de Cruze pe parcursul sezonului.
Chevrolet Spark

Campionatele au fost câştigate spectaculos: Rob Huff şi Yvan Muller au înregistrat o dublă victorie în Cursa 1, după o performanţă fără greşeală de la start şi până la linia de sosire.

În Cursa 2, echipa Chevrolet au trecut printr-o luptă grea pentru a-l depăşi pe Farfus, terminând pe locurile 3 şi 4, ceea ce înseamnă că Chevrolet s-a clasat pe podium în 21 dintre cele 22 de curse ale anului. Din păcate, această clasare nu i-a permis lui Huff să ocupe poziţia a doua în campionat, el fiind la egalitate de puncte cu Tarquini, care a fost declarat vice-campion doar datorită numărului de victorii.

Alain Menu a avut un weekend mai dificil, însă el şi-a demonstrat din nou spiritul de echipă şi curajul excepţionale, el trebuind să facă faţă unui eveniment nefericit, moartea tatălui său. Pilotul elveţian a terminat Cursa 1 pe locul al şaptelea, după un contact cu peretele în prima tură.

În timp ce cântecul „We are the Champions!” se auzea în standul Chevrolet după cursă, printre felicitări, toasturi şi câteva lacrimi, echipa RML se pregătea pentru o noapte lungă de sărbători bine-meritate. După revenirea în Europa, echipa va reveni la muncă, trebuind să facă faţă unei noi provocări: transformarea noului Cruze 1.6 turbo într-un autovehicul la fel de competitiv pentru anul 2011 ca şi maşina de curse actuală.