GTT  nu  mai comercializeaza autovehicule Chevrolet noi
Continutul acestei pagini  nu  mai este valabil

VEZI OFERTA AUTO RULATE VEZI OFERTA OPEL NOI

Plata în rate cu dobânda 0% ! Valabil pentru • piese și accesorii auto • întreținere și reparații service. Click pentru detalii
GTT Logo

Noutati Chevrolet

Noul Chevrolet Aveo 5 usi - manevrabilitate dinamică, design proaspăt şi confort spaţios

(22-06-2011)
  • Experienţă de conducere sportivă
  • Un exterior îndrăzneț, elegant
  • Un interior rafinat, de lux, cu posibilităţi de depozitare inteligente
  • Motoare economice, cu emisii scăzute de CO2; o nouă transmisie automată cu şase trepte de viteză
  • Disponibil in Romania incepand cu luna iulie 2011
Chevrolet Spark

Un model Aveo nou-nouţ va fi disponibil din această vară şi este conceput pentru a extinde succesul mărcii pe piaţa extrem de competitivă a autovehiculelor de mici dimensiuni. Va fi disponibil în varianta hatchback cu cinci uşi şi în varianta sedan, fiecare dintre acestea oferind o ținută la drum şi manevrabilitate excelente, un design sportiv şi sofisticat, precum şi un spaţiu generos şi consum redus de carburant.

Cea mai recentă versiune a modelului Aveo reprezintă un autovehicul complet nou, cu un exterior şi un habitaclu reproiectate în întregime, un şasiu şi o structură a caroseriei dezvoltate recent, precum şi o gamă actualizată de motoare cu consum redus de carburant şi emisii scăzute de CO2.

Receptivitatea extraordinară la comenzi a autovehiculului este îmbunătăţită de controlul electronic al stabilităţii (ESC) şi servodirecţia electrică montată pe coloana de direcție (EPS), disponibilă pentru modelele echipate cu motoare pe benzină de 1,2 litri sau turbo-diesel de 1,3 litri. Sofisticatul sistem de susținere include un compensator de uzură care garantează precizia sistemului de direcţie pe măsură ce autovehiculul avansează în vârstă.

Atenţia ridicată pentru detaliu manifestată în designul habitaclului Aveo a avut ca rezultat o execuţie de lux, prezentă în mod obişnuit la autovehiculele dintr-o clasă superioară. Pentru acelaşi nivel de echipare, nu există diferenţe de stil şi dispunere a interiorului între variantele hatchback şi sedan.

Postul de conducere dublu specific Aveo a fost preluat de la modelul Chevrolet Corvette – unul dintre autovehiculele sport cele mai reprezentative din lume. Acesta încorporează un alt element distinctiv de design – panoul de instrumente arcuit către portiera şoferului şi cea a pasagerului din faţă. În partea dreaptă şi stângă, orificiile de ventilaţie ies în evidenţă de pe suprafaţa panoului de instrumente.

Spaţiile de depozitare inteligent proiectate subliniază atenţia pentru detalii specifică modelului Aveo. Alături de cele două torpedouri, dintre care unul include un port USB integrat, numeroase compartimente de mici dimensiuni şi buzunare în portiere, precum şi cele trei suporturi pentru pahare din faţă oferă un spaţiu de depozitare generos pentru obiecte de diverse dimensiuni. Toate dispozitivele electronice instalate în torpedoul superior pot fi controlate cu ajutorul butoanelor de pe volan sau al interfeţei radio.

Gama de motoare pe benzină cuprinde şi două versiuni de 1,2 litri cu puteri de 70 şi 86 CP, precum şi o versiune de 1,4 litri (100 CP) şi de 1,6 litri (115 CP). Începând cu toamna acestui an, noul Aveo va fi disponibil şi împreună cu un motor turbo-diesel de 1,3 litri – primul pentru un autovehicul Chevrolet de mici dimensiuni din Europa – dotat cu sistem de injecţie common-rail, tehnologie start/stop şi un turbocompresor cu geometrie variabilă.

Consumul de carburant în ciclu combinat este de 5,1 litri/100 km pentru versiunea de 86 CP a motorului de 1,2 litri şi de 6,6 litri/100 km pentru motorul de 1,6 litri cu transmisie manuală. Motorul pe benzină Ecotec de 1,2 litri emite 119 g de CO2 per km.

Pentru informaţii suplimentare privind comercializarea acestui model va rugam sa ne contactati aici.Noul Aveo 5 usi - video: