GTT  nu  mai comercializeaza autovehicule Chevrolet noi
Continutul acestei pagini  nu  mai este valabil

VEZI OFERTA AUTO RULATE VEZI OFERTA OPEL NOI

Plata în rate cu dobânda 0% ! Valabil pentru • piese și accesorii auto • întreținere și reparații service. Click pentru detalii
GTT Logo

Noutati Chevrolet

Chevrolet îşi echipează gama de autovehicule cu o mulţime de funcţii noi

(23-08-2013)
  • Ediţia Spark Bubble asigură mai mult confort şi un aspect de excepţie
  • Chevrolet Aveo primeşte o cameră video pentru marşarier
  • Cruze dispune de a doua generaţie a sistemului MyLink, sisteme de propulsie şi funcţii de siguranţă noi
  • Chevrolet Orlando prezintă sistemul avansat de asistenţă la parcare

La ediţia 2013 a Salonului Auto de la Frankfurt, Chevrolet va prezenta o mulţime de funcţii noi de sporire a confortului şi siguranţei pentru gama sa de modele.
Printre accentele de design se numără noua ediţie Spark Bubble, care va transforma şi mai mulţi clienţi în fani ai celui mai popular model Chevrolet din Europa.

Ediţia Spark Bubble asigură mai mult confort şi un aspect de excepţie

Chevrolet Spark

Pe pieţele europene selectate, clienţii pot comanda noul Spark Bubble, o ediţie specială a popularului autovehicul de oraş. Acesta are o bară de protecţie sport, benzi de protecţie laterale, jante din aliaj de 15 inch vopsite în alb, precum şi autocolante Bubble jucăuşe de culoare albă sau roz pe aripile faţă.

La interior, panoul de instrumente şi ornamentele au fost restilizate. Pentru majoritatea nivelurilor de echipare este disponibil un radio nou cu conexiune Bluetooth. Dotările din interior includ, de asemenea, un CD player, dar şi conexiuni USB şi aux-in. 

Modelul Chevrolet Aveo primeşte o cameră video pentru marşarier

Chevrolet Aveo cu sistem Chevrolet MyLink va avea inclusa ca dotare standard camera video pentru marşarier. Dispozitivul este conectat la ecranul tactil de înaltă rezoluţie de şapte inch al sistemului audio şi face ca intrarea şi ieşirea din spaţiile înguste de parcare să fie mai sigură şi mai confortabilă.

Modelul Cruze dispune de a doua generaţie a sistemului MyLink, mai multe opţiuni pentru sisteme de propulsie şi funcţii de siguranţă noi

Chevrolet Spark

Noul model Cruze va fi disponibil cu două sisteme MyLink diferite, ambele având capacitatea de a integra perfect conţinutul smartphone-ului. Pe lângă sistemele Chevrolet MyLink existente, pentru nivelurile de echipare superioare va fi oferit un sistem MyLink nou, cu afişarea meniului prin pictograme.

Acesta asigură un sistem de navigaţie integrat, CD player, un sistem de recunoaştere vocală şi funcţie de sinteză vocală a textului. Ambele sisteme pot fi actualizate imediat ce apar software-uri şi aplicaţii noi.

Începând cu toamna viitoare, va fi disponibilă o gamă de patru motoare pe benzină pentru toate versiunile modelului Cruze:
- un motor cu aspiraţie naturală de 1,4 l (100 cp/75 kW)
- un motor turbo de 1,4 l (140 cp/103 kW)
- un motor de 1,6 l (117 cp/86 kW) şi
- un motor de 1,8 l (141 cp/104 kW).

Gama de motoare diesel, care în momentul de faţă este formată din motorul de 1,7 l (130 cp) şi cel de 2,0 l (163 cp), va fi completată de o variantă de 110 cp a motorului diesel de 1,7 l.
Aceasta din urmă are cea mai mică amprentă de carbon dintre toate motoarele oferite pentru modelul Cruze, de numai 99 g de CO2 per km.

Pentru nivelurile de echipare superioare din familia Cruze, Chevrolet oferă asistenţă pentru monitorizarea unghiului mort lateral, o funcţie de siguranţă care identifică autovehiculele ce se apropie în unghiul mort prin intermediul unui sistem radar.
În cazul unor situaţii potenţial periculoase, şoferul este atenţionat prin aprinderea unui afişaj în cadrul oglinzii exterioare din partea dreaptă sau stângă.

Chevrolet Orlando prezintă sistemul avansat de asistenţă la parcare

Chevrolet Spark

Modelul Orlando va oferi asistenţă pentru monitorizarea unghiului mort lateral.
Sistemul include senzori cu ultrasunete care detectează autovehiculele care se apropie în unghiul mort şi avertizează şoferul prin aprinderea unei pictograme în cadrul oglinzilor exterioare.

În plus, modelul Orlando va asigura o parcare mai confortabilă în zonele urbane, datorită sistemului avansat de asistenţă la parcare oferit pentru nivelurile superioare de echipare. La viteze reduse, sistemul de asistenţă la parcare identifică locurile de parcare adecvate şi îi asigură şoferului instrucţiuni de manevrare a autovehiculului.

Datorită noului sistem Chevrolet MyLink pe bază de pictograme, cu ecran tactil color de înaltă rezoluţie, de şapte inch, va fi posibilă integrarea perfectă a conţinutului smartphone-ului. Noul sistem audio va fi oferit standard şi, în funcţie de nivelul de echipare, pachetul poate include o cameră video pentru marşarier şi un sistem de navigaţie integrat.

În acelaşi, timp, pasagerii din spate vor beneficia de scaunele cu încălzire de pe al doilea rând, care sunt disponibile pentru nivelurile de echipare superioare.