Plata în rate cu dobânda 0% ! Valabil pentru • piese și accesorii auto • întreținere și reparații service. Click pentru detalii
GTT Logo

Cardul "Premium Service"

Despre GTT
De la prieteni primeşti întotdeauna mai mult

Pentru că ai ales GTT, fidelitatea îţi este acum răsplătită din plin!
Înscrie-te şi tu în programul “Premium Service” ca să te poţi bucura de toate avantajele unui service auto de performanţă în condiţii speciale!

Care sunt beneficiile ?

• discount de 10% din preţul oricărei intervenţii ( manoperă şi piese de schimb )
• discount de 10% din preţul pieselor de schimb
• prioritate la programarea în service
• asistenta profesionala in caz de dauna/accident, inclusiv in relatia cu firmele de asigurari (deschidere dosar dauna, tractare pana la service, prioritate la efectuarea reparatiilor). Accesul la acest serviciu se face sunand la tel. 0725 517 526.

Cine se poate înscrie în program?

Oricine a achiziţionat unul sau mai multe autovehicule noi de la o reprezentanţă auto GTT sau a venit pentru orice fel de operaţii de întreţinere şi reparaţii în service-ul nostru.

Cum se poate obţine cardul nominal « Premium service »?

Foarte simplu. Este suficient să fi apelat la noi măcar o dată, pentru oricare din serviciile noastre.
Te poţi înscrie gratuit în program completând un formular cu datele tale personale şi datele maşinii, la showroom-ul sau service-ul nostru.
Vei primi pe loc propriul card care va avea înscris numele tău şi seria şasiului autovehiculului. Pentru a beneficia de avantajele programului trebuie să îl prezinţi la reprezentanţa GTT în momentul aducerii maşinii tale pentru intervenţii în service sau al achiziţiei de piese de schimb.
Cardul este unic, nominal şi poate fi folosit doar în reprezentanţele service auto GTT.

Unde pot să aflu mai multe informaţii despre program?

Vino la showroom-ul nostru din din bulevardul Theodor Pallady nr. 42B, sector 3, Bucureşti, sau contacteaza-ne telefonic/online aici .


NOTA: Discounturile acordate posesorilor cardului "Premium Service" nu se cumuleaza cu alte reduceri si promotii oferite de GTT. In cazul produselor si serviciilor pentru care exista si un alt discount decat cel corespunzator cardului "Premium Service", este valabil doar cel mai mare discount.

Descarca regulamentul oficial al programului "Premium Service"