Plata în rate cu dobânda 0% ! Valabil pentru • piese și accesorii auto • întreținere și reparații service. Click pentru detalii
GTT Logo

Oferta ITP

Despre GTT

E timpul pentru ITP?

După cum ştii, Inspecţia Tehnică Periodică (I.T.P) se realizează obligatoriu la fiecare 2 ani. Acest moment se apropie acum şi pentru vehiculul tău.

Te aşteptăm la GTT pentru a efectua operaţia ITP. Profită de experienţa personalului GTT şi de preţurile oferite:

  • 100 RON + TVA (preţ unic pentru autoturisme, autoutilitare, diesel, benzină)

Serviciul ITP este oferit pentru orice tip de automobil, indiferent de marca, cu masa maxima autorizată 3,5t, mai putin cele cu tractiune 4 x 4.

Documente necesare pentru efectuarea inspecţiei ITP:

  • carte de identitate autovehicul in original*
  • talon inmatriculare autovehicul in original
  • C.I. propietar autovehicul in original
  • polita RCA autovehicul in original

*In cazul in care autovehiculul este achizitionat in leasing, se accepta cartea de identitate a autovehiculului in copie, cu stampila in original a firmei de leasing si mentiunea "Conform cu originalul"

Pentru programare vă rugam completati formularul de mai jos sau contactaţi-ne aici.

Formular programare ITP

/ziua-luna-anul/

Campurile marcate cu * sunt obligatorii
Prin trimiterea acestei solicitări autorizez German Top Trading să stocheze şi să administreze datele mele personale prevăzute mai sus în scopuri de marketing, cercetare de piaţă, localizare date de vânzări şi pentru a mă contacta (de ex: pentru oferte de servicii şi produse, promoţii, campanii şi în scop publicitar) direct şi prin împuterniciţi. De asemenea, sunt de acord că German Top Trading poate dezvălui datele mele personale împuterniciţilor însărcinaţi să mă contacteze în scopurile amintite anterior.
Nu sunt de acord cu cele de mai sus