GTT  nu  mai comercializeaza autovehicule Chevrolet noi
Continutul acestei pagini  nu  mai este valabil

VEZI OFERTA AUTO RULATE VEZI OFERTA OPEL NOI

Plata în rate cu dobânda 0% ! Valabil pentru • piese și accesorii auto • întreținere și reparații service. Click pentru detalii
Chevrolet Logo

Chevrolet Captiva – Mai multă putere. Mai practică. Mai funcţională.

Noul Captiva este SUV-ul de familie pregătit pentru orice. Liniile fluide ale caroseriei , restilizate în partea din faţă şi spate, scot în evidenţă eleganţa , spiritul puternic şi hotărât al maşinii. Dar în acelaşi timp, maşina este extrem de practică şi funcțională: un autovehicul cu 7 locuri pregătit pentru viaţă.

Stil bine definit

Spiritul puternic şi hotărât de sub capota maşinii se reflectă în designul exterior versatil al modelului Captiva..

Fiecare decizie de design luată adaugă elemente ce atrag atenţia - o maşină ce te impresionează atât ca aspect cât şi când o conduci. Vizualizează mai multe imagini cu exteriorul Captiva.

Interior spaţios de calitate ridicată, cu spaţii inteligente de depozitare

Captiva dispune de trei rânduri de scaune modulare oferind astfel posibilitatea transportării cu uşurinţă atât a bagajelor voluminoase cât şi a unui număr de până la şapte pasageri. Şoferul şi pasagerul faţă beneficiază de aer condiţionat automat dual zone. Toată lumea se simte grozav.

Vezi imaginile cu interiorul modelului Captiva şi cele cu spaţiile de depozitare pentru a-ţi da seama de adevărata personalitate al acestui SUV puternic.

Plăcerea de a conduce

Sub capotă vei descoperi unul dintre cele patru motoare puternice – motoare care folosesc ultima generaţie de transmisie manuală sau automată cu şase viteze pentru a oferi o călătorie confortabilă dar în acelaşi timp puternică.

Motorizare pe benzină

Motoarele disponibile pe modelul Captiva sunt inovative din punct de vedere tehnologic. De exemplu, distribuţia variabilă a supapelor (VVT) pentru motorul ECOTEC de 2.4l benzină, ce îi permite acestuia să funrizeze 167CP şi să accelereze de la 0 la 100 de km în 10,5 secunde.

Motoare diesel

Oferta noastră de motoare diesel te va mulţumi pe deplin. Motorul turbo de 2,2 l este disponibil în două variante, de 163 CP sau 184 CP şi include tehnologia Start/Stop în varianta cu transmisie manuală. Un echilibru optim între performanţă ridicată şi consum redus de carburant.

Transmisie şi tracţiune

Indiferent dacă optezi pentru transmisia manuală sau cea automată în 6 trepte, pentru varianta cu tracţiune faţă sau cu tracţiune integrală la cerere, poţi fi sigur că şasiul modelului Captiva a fost reglat pentru a spori dinamica autovehiculului şi pentru a asigura o virare îmbunătăţită şi un comportament antiruliu impresionant, astfel încât să te poţi bucura de fiecare călătorie.

Dotările de siguranţă ale modelului Captiva – 5 stele la testele EuroNCAP

Chevrolet Captiva are ca dotare standard şase airbaguri – două frontale, două laterale pentru şofer şi pasagerul din faţă, şi două airbag-uri cortină pentru pasagerii locurilor laterale spate. Centurile de siguranţă cu prindere în trei puncte şi limitatori de tensiune protejează ocupanţii locurilor din faţă, în timp ce sistemul de prindere ISOFIX pentru scaunul de copii, poziţionat pe scaunele laterale de pe rândul al doilea îţi protejează copilul.

Siguranţa la drum este de asemenea o prioritate. Trebuie să ştii că sistemul de control al tracţiunii (TCS) te ţine pe drum, că sistemul electronic de stabilitate (ESC) elimină ezitările şi că sistemul de asistenţă la frânare (ABS) este pregătit să reducă distanţele de frânare în cazul unei situaţii de urgenţă. Toate aceste dotări de siguranţă sunt standard.

O altă dotare inteligentă de siguranţă este sistemul de asistenţă la pornirea în rampă, ce previne alunecarea în spate în momentul pornirii în rampă.

Coborârea pantelor va fi mai uşoară mulţumită sistemului de control la coborârea în pantă. Aceasta este o tehnologie care va micşora automat viteza vehiculului la coborârea în pantă, ceea ce înseamnă că nu vei mai fi nevoit să apeşi cu forţă pedala de frână.

Vizualizează materialele video pentru a vedea cum funcţionează funcţia standard a farurilor Follow-me-home şi camera video opţională, pentru parcarea cu spatele.

Accesoriile şi modalităţi de personalizare

Am creat o gamă largă de accesorii pentru ca tu să poţi profita din plin de Captiva. Există o mulţime de accesorii: suport pentru biciclete, suport pentru schiuri, portbagaj pentru acoperiş şi multe altele. Iar când vine vorba de siguranţa copiilor, gama include următoarele articole:

  • Scaun pentru copii "Duo Plus"
  • Scaun pentru bebeluşi "Baby Safe Plus"
  • Bază ISOFIX pentru "Baby Safe Plus"

Contacteaza-ne aici pentru mai multe informaţii despre accesoriile Captiva disponibile.