GTT  nu  mai comercializeaza autovehicule Chevrolet noi
Continutul acestei pagini  nu  mai este valabil

VEZI OFERTA AUTO RULATE VEZI OFERTA OPEL NOI

Plata în rate cu dobânda 0% ! Valabil pentru • piese și accesorii auto • întreținere și reparații service. Click pentru detalii
Chevrolet Logo

Chevrolet Cruze Station Wagon. Stil, spaţiu şi performanţă pentru familia ta.

Eşti în căutarea unei maşini care să te reprezinte? Şi care să dispună de spaţiul interior de care familia ta are nevoie? Plus o gamă cuprinzătoare de motorizări puternice pe benzină şi diesel, tehnologie avansată şi siguranţă pentru a-ţi oferi o experienţă de condus deosebită? Pregăteşte-te să te bucuri de toate acestea şi de multe altele cu noul model Cruze Station Wagon.

Calitate pe care familia ta se poate baza

Toate detaliile modelului Cruze Station Wagon oferă calitate. Acest lucru se poate vedea de exemplu în îmbinarea perfectă a elementelor caroseriei, finisările de foarte bună calitate ale interiorului şi izolarea fonică. Înrudit cu modelul de curse Cruze ce a câştigat competiţia WTCC, acest model de familie este fiabil şi de încredere. În plus dispune de o garanţie cuprinzătoare ce îţi va oferi linişte şi siguranţă.

Design sportiv

Alege Cruze Station Wagon pentru a beneficia de un design sportiv surprinzător ce va atrage toate privirile. Parbrizul cu înclinaţie sportivă, grila dublă, liniile aerodinamice şi roţile poziţionate spre extremităţi îi oferă o personalitate atletică pe care nu o poţi ignora. Ornamentele cromate şi farurile bine conturate te vor convinge să te urci în Chevrolet Cruze Station Wagon şi să porneşti la drum.

Urmăreşte videoclipul pentru a o vedea în acţiune.

Trebuie să admiri silueta pură a Cruze Station Wagon. Acoperişul arcuit păstrează designul dar şi proporţiile dinamice ale sedanului. Linia caroseriei este lină, fără întreruperi cu un design natural. Barele de acoperiş sunt cromate şi în partea din spate vei descoperi un spoiler sportiv cu lampă de frână integrată. Toate acestea crează un stil distinct.

Vezi mai multe imagini cu Cruze Station Wagon vizualizând galeria noastră cu imagini.

Spaţiu superior în segment

Spaţiul excepţional oferit pasagerilor asigură confortul tuturora. De fapt, Cruze oferă mai mult spaţiu pentru cap în partea din faţă şi pentru picioare în partea din spate decât orice maşină din clasa sa. Capacitatea totală de încărcare este de până la 1478 litri, destul pentru a acomoda confortabil ustensilele de camping, bicicleta sau alte echipamente sportive. Pentru un plus de flexibilitate poţi rabata o parte sau toate scaunele spate.

Capacitate de încărcare de 500 litri (până la linia geamului) sau 1478 litri (până la limita acoperişului atunci când scaunele sunt rabatate).

Pentru mai multe informaţii, vizualizează secţiunea cu informaţii tehnice ale Cruze Station Wagon.

Interior stilat

La interior, cabina dublă inspirată de la Corvette inspiră eleganţă, ceea ce nu multe maşini de familie oferă. Bordul bine conturat şi consola centrală se îmbină perfect pentru a crea o zonă unitară. Butoanele de comandă, instrumentele de bord şi mânerele sunt cromate şi luminate cu LED-uri. Scaunele reglabile pe patru direcţii au o tapiţerie cu cusătură franceză pentru o rezistenţă ridicată pentru mulţi ani de acum încolo.

Gamă cuprinzătoare de motoare performante

Poţi alege dintre cinci motoare performante pe benzină sau diesel începând de la 1.4 litri până la 2 litri. Sunt disponibile de asemenea variantele de motorizare cu tehnologia start/stop pentru un plus de economie în ceea ce priveşte consumul de combustibil şi nivelul emisiilor. Suspensiile superioare, testate la prestigioasa cursă Nürburgring din Germania definesc manevrabilitatea şi încrederea oferită de maşină.

Vizionează videoclipul pentru a vedea sistemul Start/stop în acţiune.

Vizualizează secţiunea cu informaţii tehnice ale lui Cruze pentru informaţii detaliate în ceea ce priveşte motoarele şi transmisiile.

Siguranţă superioară pentru familia ta

Cruze Station Wagon este creat şi construit pentru a fi una dintre cele mai sigure maşini din clasa sa. Dotările de siguranţă activă includ caseta de direcţie ZF© ce te ajută să eviţi coliziunile şi să te menţii pe drum. Dotările de siguranţă pasivă protejează pasagerii în cazul unui impact şi includ caroseria cu structură ranforsată şi protecţia suplimentară a habitaclului.

Manevrabilitate şi frânare precisă

Sistemul electronic de control al stabilităţii (ESC) detectează traseul şi declanşează în mod automat controlul tracţiunii pentru a te stabiliza. Sistemul ABS face ca Chevrolet Cruze să reacţioneze foarte bine la acţiunile tale, chiar şi atunci când frânezi brusc. În cazul unei frânări de urgenţă, maşina simte cât de puternic apeşi pedala de frână şi eliberează mai multă putere, dacă este nevoie.

Protecţie ridicată

Zonele de deformare la impact din partea din faţă şi spate sunt create pentru a controla impactul, păstrând integritatea cabinei chiar şi în cazul unor accidente severe. Senzorul airbagurilor detectează cât de sever este impactul şi le activează atât cât este necesar oferind maximul de protecţie. Toate scaunele au centuri de siguranţă cu prindere în trei puncte iar centrul de informare a şoferului te avertizează de orice eroare de sistem.

Accesorii şi personalizare

Am creat o gamă cuprinzătoare de accesorii astfel încât poţi obţine ce e mai bun din Cruze Station Wagon. Poţi alege orice, de exemplu suporţi de bicicletă, suporţi pentru skiuri, portbagaje de acoperiş şi multe altele. Şi când vine vorba de siguranţa copiilor, gama include următoarele accesorii importante:

  • Scaun pentru copii ,,Duo Plus"
  • Scaun pentru copii ,,Baby Safe Plus"
  • Bază ISOFIX pentru scaunul de copii ,,Baby Safe Plus"

Contacteaza-ne aici mai multe informaţii despre accesoriile disponibile pentru Cruze SW.