GTT  nu  mai comercializeaza autovehicule Chevrolet noi
Continutul acestei pagini  nu  mai este valabil

VEZI OFERTA AUTO RULATE VEZI OFERTA OPEL NOI

Plata în rate cu dobânda 0% ! Valabil pentru • piese și accesorii auto • întreținere și reparații service. Click pentru detalii
Chevrolet Logo

Noul Malibu – un sedan premium la un preţ atractiv

Malibu este prezent pe drumurile Americii din anul 1964. Pe parcursul anilor, acest sedan de familie a câştigat nenumărate premii – mai mult de 40 începând cu anul 2008. Iar acum îl vei putea achiziţiona şi în România. Noul Malibu este conceput să îţi satisfacă toate cerinţele: plăcut de condus, foarte confortabil şi bine echipat.

Expresie a stilului şi puterii

Malibu are o siluetă frumoasă care seamană cu cea a unui coupe. Caracteristici precum ţinuta de drum impunătoare, farurile alungite şi aripile spate proeminente fac ca acest model să semene cu legendarul Camaro. Farurile faţă cu Xenon şi stopurile cu LED-uri aduc un plus de rafinament.

Design aerodinamic eficient

Exteriorul modelului Malibu nu este doar atractiv. Eficienţa aerodinamică joacă de asemenea un rol foarte important, ajutând la micşorarea vibraţiilor generate de zgomot şi la îmbunătăţirea consumului de combustibil. Poţi remarca cu uşurinţă acest lucru admirând silueta asemănătoare cu cea a unui coupe dar şi detalii precum spoilerul integrat în capacul portbagajului şi bara de protecţie spate.

Oglinzile exterioare şi linia caroseriei au fost de asemenea optimizate din punct de vedere aerodinamic.

Lux şi confort interior

Atracţia emanată de Malibu cucereşte nu numai prin aspectul exterior, dar şi cu cel interior. Mai întâi de toate vei descoperi dotările infotainment surprinzătoare. Cu ajutorul butoanelor de comandă de pe volan vei putea controla sistemul audio Pioneer, portul USB şi Bluetooth®, precum şi MP3-ul. Nivelul de echipare LTZ dispune de un ecran touch screen color de 7" – în spatele căruia se află un spaţiu de depozitare – locul perfect pentru smartphone-ul sau iPod-ul tău.*

Interior stilat şi multifuncţional

Scaunele largi, confortabile şi spaţiile generoase de depozitare sunt vizibile imediat, la fel ca şi sentimentul de bunăstare. Interiorul lui Malibu este un loc liniştit şi atrăgător. Materialele care izolează fonic interiorul, suspensia independentă şi izolarea fonică a compartimentului motor sunt elemente care contribuie la această senzaţie.

Nu vei mai fi nevoit să cotrobăi după chei

Imaginează-ţi că nu vei mai fi nevoit să cauţi cheile în geantă sau servietă. Atât timp cât vei avea cheia cu tine, uşile se vor debloca automat şi, odată ajuns înăuntru, tot ce trebuie să faci este să apeşi butonul de pornire şi să pleci. Aceasta este o dotare opţională pentru nivelul de echipare LTZ.

Scaune foarte confortabile

Calculează rapid cât timp petreci de-a lungul anilor în maşină. Designul şi construcţia scaunelor joacă un rol foarte important, astfel încât designerii modelului Malibu au avut grijă ca scaunele să:

  • asigure confortul pe distanţe lungi
  • fie reglabile pentru ca tu să-ţi găseşti poziţia perfectă de condus

Vizitează galeria cu poze Malibu pentru mai multe imagini cu interiorul.

Mânuire şi control superior

Chevrolet Malibu este o maşină extrem de plăcută de condus. Aceasta se datorează parţial structurii rigide a caroseriei. Cu alte cuvinte, maşina îmbrăţişează drumul, oferindu-ţi senzaţia unui control absolut. Sentimentul de siguranţă şi calitate presupune de asemenea şi faptul că zgomotul şi vibraţiile sunt aproape inexistente (NVH).

Contrucţia rigidă a caroseriei este acompaniată de sistemul de direcţie, proiectat de compania ZF®. Acest lucru presupune că manevrele la viteze mici vor fi realizate foarte uşor (spre exemplu atunci când parchezi) şi că volanul va reacţiona prompt la viteze mari (cum ar fi de exemplu schimbarea benzii pe autostradă) – dar întotdeauna cu o precizie absolută.

Pentru mai multe informaţii cu privire la acest subiect, plus opţiunile pe care le ai în ceea ce priveşte transmisia manuală şi automată cu 6 viteze te rugăm să vizitezi secţiunea cu specificaţiile tehnice ale modelului Malibu.

Siguranţa Malibu

Structura rigidă a caroseriei oferă nu doar o manevrabilitate excelentă dar protejează de asemenea pasagerii. Premiat cu 5 stele NCAP, Malibu impresionează prin sistemele de siguranţă disponibile în echiparea standard. Pe lângă 6 airbag-uri, sistemul electronic de control al stabilităţii şi controlul tracţiunii, dotări de siguranţă la care te puteai aştepta, Malibu mai oferă şi:

  • Tetiere active (protejează capul în cazul unui impact)
  • Suport lombar ajustabil electric, care îţi protejează spatele
  • Sistem de eliberare a pedalelor (pedalele pot fi periculoase în cazul unui accident; sistemul se asigură că acestea sunt îndepărtate de picioarele tale)

Accesoriile Malibu

Pentru modelul Malibu sunt disponibile următoarele accesorii pentru siguranţa copilului:

  • Scaun pentru copii ,,Duo Plus"
  • Scaun pentru copii ,,Baby Safe Plus"
  • Bază ISOFIX pentru scaunul pentru copii ,,Baby Safe Plus"

În cursul acestui an vei putea beneficia de o gamă extinsă de accesorii pentru Chevrolet Malibu.

Contacteaza-ne aici mai multe informaţii despre accesoriile disponibile pentru Malibu.