GTT  nu  mai comercializeaza autovehicule Chevrolet noi
Continutul acestei pagini  nu  mai este valabil

VEZI OFERTA AUTO RULATE VEZI OFERTA OPEL NOI

Plata în rate cu dobânda 0% ! Valabil pentru • piese și accesorii auto • întreținere și reparații service. Click pentru detalii
Chevrolet Logo
Aveo 5 usi

Promotie Noul Aveo 5 usi

numai
9.530 Euro TVA inclus

Chevrolet Aveo – pregătit pentru distracţie, pregătit pentru viaţă.

Atunci când vine vorba de maşini de oraş în 5 uşi, Aveo este greu de ignorat: stil atrăgător, mânuire sportivă, dotări impresionante de siguranţă, economie de combustibil şi funcţionalitate. Primeşti mai multă valoare pentru banii investiţi pentru că este o maşină care nu face compromisuri.

O maşină în care te simţi cu adevărat bine

Chevrolet Aveo inspiră poftă de viaţă şi personalitate. Stil impunător şi atractiv atât la interior cât şi la exterior, panou de bord inspirat din domeniul motocicletelor, iluminare a instrumentelor de bord de culoare ice blue şi toate mufele aux-in necesare pentru MP3 player-ul tău. Toate acestea plus spaţiu suficient pentru a acomoda confortabil cinci pasageri.

Distracţia nu se termină aici: şasiul modelului Aveo este printre cele mai rigide din clasa sa, ceea ce înseamnă că este dinamic şi adaptabil. Acestea, împreună cu o gamă nouă, atractivă de motoare şi transmisia cu 6 viteze fac ca Aveo să fie foarte, foarte plăcut de condus.

Nuova Aveo

Dotări interioare

Deschide uşa şi intră în Aveo. Vei aprecia imediat eleganţa care-l caracterizează şi faptul că dispune de dotările pe care ştim că le aştepţi de la o maşină: stil deosebit dar în acelaşi timp practic, opţiuni de depozitare inteligente, spaţiu interior, echipări standard cuprinzătoare şi finisaje de calitate.

O dotare specială este Chevrolet MyLink: un sistem inovativ de infotainment ce îţi permite – cu ajutorul unui ecran color touchscreen de 7" – să accesezi fişierele de pe smartphone-ul tău precum poze, liste de melodii, contacte. Acestea pot fi controlate cu ajutorul comenzilor de pe volan. Dotare opţională pentru nivelele de echipare LT şi LT+ şi standard pentru LTZ şi LTZ Plus.

Află mai multe vizualizând materialul video cu dotările interioare ale modelului Aveo:


Stil exterior deosebit

Ceea ce credem noi că vei iubi la Chevrolet Aveo este faptul că iese în evidenţă şi e diferit faţă de celelalte modele. Un exemplu foarte bun sunt farurile duble cu ornamente cromate, inspirate din domeniul motocicletelor.

Pasajele proeminente ale roţilor completează stilul încrezător al modelului Aveo, iar farurile spate aduc un plus de stil designului aerodinamic şi elegant.

Vizualizează imagini cu exteriorul Aveo.

Plăcut de condus, eficient în ceea ce priveşte consumul.

Stilul sportiv de condus şi eficienţa de combustibil de obicei nu merg împreună, dar nu este cazul modelului Aveo. De fapt, obţinerea unui echilibru între plăcerea condusului şi amprenta pe care maşina o lasă asupra mediului înconjurător a fost unul dintre principiile care au stat la baza creării gamei de motorizări a modelului Aveo. Şi suntem conştienţi că aceste considerente sunt importante pentru tine.

Patru motoare pe benzină au fost îmbunătăţite pentru a contribui la creşterea performanţei şi eficienţei modelului Aveo, oferind un consum impresionant de 5.5 L /100 km şi emisii de 129 g/km (consum combinat) în cazul motorului de 1.2l 86 cp. Motoarele pe benzină de 1.4 l şi 1.6 l dispun de cutie de viteze manuală sau automată cu 6 trepte.

Sunt disponibile de asemenea trei motoare diesel dotate cu tehnologia Start/Stop dintre care se remarcă motorul excelent de eficient de 1.3 l 95 cp ce are un consum de 3.6 l/100 km şi emisii de 95 g/km.

Vizualizează specificaţiile tehnice ale lui Aveo pentru mai multe informaţii privind motorizările şi transmisia.

Performanţă avansată privind siguranţa - acum cu 5 stele NCAP

6 airbaguri, ABS cu asistenţă la frânare şi controlul electronic al stabilităţii (ESC) sunt standard pentru toate variantele de echipare. Sistemul de siguranţă ISOFIX este standard pentru toate nivelurile de echipare şi oferă siguranţă atunci când este folosit împreună cu scaunul de maşină ISOFIX.

Caroseria compactă nu este realizată doar pentru plăcerea condusului. Este de asemenea punctul cheie în ceea ce priveşte nivelul de siguranţă oferit de Aveo: în cazul unui accident, acoperişul este capabil să suporte o greutate de 4,2 ori mai mare decât greutatea efectivă a maşinii. Oţelul de calitate superioară, folosit la noul Aveo, are o rezistenţă şi o elasticitate crescută ceea ce înseamnă mai multă siguranţă pentru pasageri.

Asistenţă la pornirea în rampă

Aceasta carateristică standard este de mare ajutor, deoarece previne alunecarea în spate în momentul pornirii în rampă. Menţine maşina pe loc timp de 1 secundă şi jumătate, oferindu-ţi astfel timp să accelerezi şi să porneşti în siguranţă.

Funcţia follow-me-home & asistenţă la parcarea cu spatele

Funcţia ,,Follow-me-Home" îţi oferă siguranţă atunci când ajungi acasă târziu, farurile oprindu-se automat după ce îţi luminează drumul până la uşă. Asistenţa la parcarea cu spatele este standard pentru nivelurile de echipare LTZ şi LTZ Plus şi te ajută atunci când te afli într-un spaţiu îngust.


Accesorii Aveo

Am dezvoltat o gamă largă de accesorii pentru ca tu să poţi profita din plin de Aveo. Poţi găsi orice, suport pentru biciclete, suport pentru schiuri, portbagaj de acoperiş şi multe altele.

  • Child seat "Duo Plus"
  • Baby seat "Baby Safe Plus"
  • ISOFIX base for "Baby Safe Plus"

Contacteaza-ne aici mai multe informaţii despre accesoriile disponibile pentru Aveo.