GTT  nu  mai comercializeaza autovehicule Chevrolet noi
Continutul acestei pagini  nu  mai este valabil

VEZI OFERTA AUTO RULATE VEZI OFERTA OPEL NOI

Plata în rate cu dobânda 0% ! Valabil pentru • piese și accesorii auto • întreținere și reparații service. Click pentru detalii
Chevrolet Logo
NCAP
 

Chevrolet Spark - o maşină de oraş în 5 uşi cu un design expresiv

Combină un exterior expresiv, un interior bine echipat şi dotări inteligente şi vei descoperi noul Chevrolet Spark.

Chiar dacă este compact la exterior, dispune de un interior spaţios ce oferă spaţiu suficient pentru a acomoda confortabil cinci adulţi. Măiestria cu care a fost realizat şi detaliile inteligente de design îl transformă într-unul dintre cele mai sigure, confortabile şi practice modele în 5 uși din clasa sa.

Design expresiv

Noul Spark iese cu adevărat în evidenţă. Un design nou, atractiv al grilei frontale duble, farurile faţă noi, liniile ascuţite şi mânerele uşi spate ascunse, toate contribuie la look-ul atractiv a lui Spark.

Spark este disponibil într-o gamă de culori vibrante ce îi complementează design-ul exterior şic.

Urmăreşte videoclipul pentru a o vedea în acţiune.

Design atractiv şi practic

Aspectul unei maşini trebuie să fie atât atractiv cât şi practic. De aceea ne mândrim cu elemente ca:

  • Lămpile spate ale Noului Spark sunt poziţionate mai sus şi nu numai că arată mai bine, dar îmbunătăţesc vizibilitatea şi siguranţa generală.
  • Arcurile ridicate ale roţilor ce îmbunătăţesc aerodinamica şi în acelaşi timp optimizează consumul de combustibil.

Află mai multe vizualizând galeria de imagini cu exteriorul Spark.

Farurile modelului Spark sunt integrate în caroserie punând în evidenţă stilul distinct al părţii frontale.

5 locuri şi dotări de bun gust

Vei descoperi că interiorul Spark este bine organizat şi gândit. Maşina este spaţioasă, iar pentru şofer, instrumentele de control sunt bine poziţionate şi uşor de utilizat.

Lucru neobişnuit pentru o maşină de mărimea sa, Spark poate acomoda confortabil 5 adulţi, fiind astfel alegerea ideală pentru ieşiri cu prietenii sau familia. Vizualizează mai multe imagini cu interiorul Spark.

Sistemul audio

Odată aflat în interiorul Spark-ului vei dori să asculţi melodiile preferate. E acel gen de maşină. Spark are ca echipare standard radio CD cu mufă AUX-in şi USB pentru iPod sau MP3 player.

Spaţii inteligente de depozitare şi transport

Spark dispune de o mulţime de locuri în care poţi pune lucrurile de care ai nevoie - telefon mobil, iPod şi MP3 player, genţi. Iată câteva exemple:

  • Compartimentul din consola centrală pentru obiecte mici, carduri, tichete de parcare şi monezi
  • Suport dublu de pahare
  • Bordul este prevăzut cu un spaţiu de depozitare în culoarea caroseriei în dreptul pasagerului din faţă

Deschizând hayonul maşinii descoperi un spaţiu generos de depozitare de 170 litri. Şi asta când scaunele sunt nerabatate. Rabatează scaunele şi vei obţine un spaţiu de depozitare de 568 litri.

Siguranţa - prioritatea noastră

Spark-ul poate fi o maşină de oraş mică şi distractivă, dar un singur lucru vom lua întotdeauna în serios, şi acesta este siguranţa. Spark-ul este una din cele mai sigure maşini din clasa sa.

Noul Spark protejează pasagerii din toate direcţiile: airbag-urile frontale şi cortină, plus airbaguri laterale pentru torace şi abdomen.

6 airbaguri

Spark-ul are 6 airbaguri pentru a proteja pasagerii din toate direcţiile. Airbaguri frontale montate în bord, airbaguri cortină pentru a proteja capul şi airbaguri laterale pentru a proteja toracele şi abdomenul.

Centurile de siguranţă

Centurile de siguranţă ale noului Spark sunt pretensionate. În spate sunt trei centuri de siguranţă cu sistem de prindere în 3 puncte, precum şi sistem de prindere ISOFIX pentru scaunul de copil, pe cele două scaune din margine.

Siguranţa copiilor

La testele NCAP frontale şi laterale efectuate, Spark a obţinut punctajul maxim pentru potenţialul de protecţie oferit unui copil de 3 ani.

Performanţa pe care o vei îndrăgi

E foarte plăcut să conduci Spark-ul: rapid şi agil prin oraş, confortabil şi lin la drum lung. Pe lângă manevrabilitatea excelentă, motoarele Spark-ului au fost proiectate pentru a-ţi oferi de asemenea:

  • Consum eficient de combustibil
  • Costuri de întreţinere şi funcţionare reduse

Poţi alege motorul de 1.0 litri sau pe cel de 1.2 litri, disponibile cu o cutie de viteză manuală în cinci trepte.

Pentru mai multe informaţii despre motorizări si transmisii vizitează pagina cu specificaţiile tehnice.