GTT  nu  mai comercializeaza autovehicule Chevrolet noi
Continutul acestei pagini  nu  mai este valabil

VEZI OFERTA AUTO RULATE VEZI OFERTA OPEL NOI

Plata în rate cu dobânda 0% ! Valabil pentru • piese și accesorii auto • întreținere și reparații service. Click pentru detalii
Chevrolet Logo

Chevrolet Trax

Chevrolet Trax – un SUV compact, oportunităţi nelimitate

Trax, noul SUV de dimensiuni mici de la Chevrolet este un model sportiv, confortabil, funcţional şi sigur. El dispune de o gamă largă de dotări şi opţiuni atrăgătoare ce îţi vor energiza călătoria.

Cu noul Trax te bucuri de stilul impunător caracteristic unui model din clasa SUV. Îl vei simţi în liniile puternice, sportive şi în personalitatea impunătoare a maşinii. Parbrizul înclinat, secţiunea frontală sculptată, crează o imagine atletică, musculoasă. Jantele de aliaj vopsit îţi transmit că este gata să plece oriunde îl vei conduce.

Pentru a-ţi uşura călătoria şi pentru a reduce consumul de combustibil, maşina dispune de asemenea de aerodinamică uimitoare. Farurile cu halogen arcuite, standard, acoperişul unghiular, caroseria sculptată, spoilerul spate şi bara de protecţie de dimensiuni reduse toate ajută la reducerea forţei de frecare a aerului. În plus, vor face ca Trax să atragă toate privirile.
Oferta detaliata Trax (PDF)

Valabila până la 31/03/2014

Pentru vizualizarea acestui document aveti nevoie de Adobe Reader.
Daca nu il aveti instalat il puteti descarca de aici.